De beste weg naar ecologisch
bouwen en verbouwen.

bekijk onze projecten

Wij bouwen Bijna EnergieNeutraal of BEN

Wij bouwen Bijna EnergieNeutraal of BEN

Auteur: ecobouwer/donderdag 12 december 2013/Categorieën: actueel nieuws, concept

Als we spreken van nul-energie gebouwen in België, dan praat men in Europa van BEN gebouwen of Bijna EnergieNeutrale gebouwen. Een BEN-woning is een passiefwoning uitgerust met technieken die energie haalt uit groene energiebronnen. Denken we maar aan zonnepanelen, zonnecollectoren, warmtepompen, zonneboilers ed voor warm water, verwarming, ventilatie, koeling, enz. Het E-peil van een Bijna EnergieNeutrale woning ligt in België tussen E0 en E30.

Heeft u bouwplannen? Bouw nu al BEN!

Bent u van plan om Bijna EnergieNeutraal te bouwen of te verbouwen? Dan maakt u een slimme keuze. BEN denken is vooruit denken! Bouwen volgens de BEN principes wordt vanaf 2021 in Europa een must. Door te investeren in energiebesparende maatregelen en in groene energie ontvang je lagere energiefacturen en krijg je je investering na bepaalde tijd terug. Wie tijdig deze slimme keuze maakt, wordt op termijn dus extra beloond!

Wist u dat u voor BEN woningen stevige premies krijgt en van korting kan genieten op de onroerende voorheffing? Bij sommige banken krijgt u zelf een extra voordelig bouwkrediet.

Bij Ecobouwer bent u alvast aan het juiste adres.

Informatie over BEN bouwen?

Heeft u graag meer informatie over BEN woningen of leert u ons graag kennen?
 

contacteer ons

 

Aantal keer bekeken (3883)/Reacties (0)

Volg ons ook op facebook en twitter en blijf op de hoogte van alle nieuws.

   

Geïnteresseerd?

neem vrijblijvend contact met ons op

contacteer ons

 

Blijf op de hoogte

volg ons op facebook en twitter

   

 

Lees meer over

 onze bouwbegeleiding

 ons concept

 onze projecten

Ja, ik ben geïnteresseerd om ecologisch te bouwen en wil graag weten wat jullie ons kunnen bieden op vlak van bouwbegeleiding. Mijn aanvraag is volledig vrijblijvend.