De beste weg naar ecologisch
bouwen en verbouwen.

bekijk onze projecten

Thermografisch onderzoek om luchtlekken te detecteren

Thermografisch onderzoek om luchtlekken te detecteren

Auteur: ecobouwer/woensdag 27 november 2013/Categorieën: actueel nieuws, luchtdichting

Wat betekent thermografie in feite? Thermografie is een methode die gebruikt wordt om temperatuur in kaart te brengen en te meten, dit om warmteverliezen of luchtlekken te detecteren in uw woning. Dankzij deze methode kan zowel binnen als buiten de warmtesignatuur worden onderzocht. Bij dit thermografisch onderzoek visualiseert de thermografische camera of infraroodcamera de koudebruggen, luchtlekken, tochtzones, bouwfouten, enz. Infrarode straling is een voor het oog niet zichtbare elektromagnetische straling die als warmte wordt aangevoeld. Deze straling wordt zichtbaar gemaakt door gebruik van deze infraroodcamera.

Na dit onderzoek wordt uw volledige woning in kaart gebracht en een gedetailleerd rapport opgemaakt zodat u exact weet waar er zich warmteverliezen bevinden in uw woning. U krijgt van ons raad en aanbevelingen om eventuele herstellingen of wijzigingen door te voeren om zo energie te besparen en uw energiefactuur te verminderen.

Thermografie is geen overbodige luxe! Of het nu gaat over een bestaande woning of nieuwbouw woning, uit ervaring blijkt dat een grondige controle door middel van thermografisch onderzoek van groot belang is.

Bij Ecobouwer in Torhout kan u terecht voor thermografisch onderzoek. Wij werken in heel West-Vlaanderen, vooral de regio Torhout, Zedelgem, Brugge, Roeselare, enz.

Wenst u vrijblijvend informatie over thermografisch onderzoek?

contacteer Ecobouwer

 

Aantal keer bekeken (3720)/Reacties (0)

Volg ons ook op facebook en twitter en blijf op de hoogte van alle nieuws.

   

Geïnteresseerd?

neem vrijblijvend contact met ons op

contacteer ons

 

Blijf op de hoogte

volg ons op facebook en twitter

   

 

Lees meer over

 onze bouwbegeleiding

 ons concept

 onze projecten

Ja, ik ben geïnteresseerd om ecologisch te bouwen en wil graag weten wat jullie ons kunnen bieden op vlak van bouwbegeleiding. Mijn aanvraag is volledig vrijblijvend.