De beste weg naar ecologisch
bouwen en verbouwen.

bekijk onze projecten

Technieken bijna energieneutrale woningen

Technieken bijna energieneutrale woningen

Auteur: ecobouwer/maandag 6 januari 2014/Categorieën: actueel nieuws

Bij een ben-woning gaat het vooral om de aandacht en de ervaring naar de technieken om zelf energie op te wekken. De belangrijkste technieken hiervoor zijn ondermeer zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Algemeen gezien heeft een bijna-energieneutrale woning geen of amper nog energie nodig heeft voor verwarming, sanitair warm water en elektriciteit.

Wat kost een bijna energieneutrale woning?

Het is vooral de kost van de technieken waarin je moet investeren, maar die verdien je na verloop van tijd eenvoudig terug. En daarnaast staan er wel heel wat subsidies tegenover!
Een exacte prijs van een ben-woning is moeilijk te bepalen aangezien er zoveel facetten een rol spelen. Maar met bijvoorbeeld een kleine rijwoning kan je al snel uw investering in groene energie terugverdienen.

Aannemer voor BEN woningen in regio Torhout.

Reeds jaren zijn wij specialist op vlak van groene energie door ons bedrijf Het Energiehuis te Torhout. Door onze jarenlange ervaring in hernieuwbare energie en de bouwsector maakt u dus een goede keuze met Ecobouwer. Als bouwbedrijf zijn wij vooral actief in West-Vlaanderen: regio Torhout, Roeselare, Brugge, Zedelgem, Aartrijke, Jabbeke, enz.

Meer informatie nodig?
 

contacteer ons vrijblijvend
 

Aantal keer bekeken (4308)/Reacties (0)

Volg ons ook op facebook en twitter en blijf op de hoogte van alle nieuws.

   

Geïnteresseerd?

neem vrijblijvend contact met ons op

contacteer ons

 

Blijf op de hoogte

volg ons op facebook en twitter

   

 

Lees meer over

 onze bouwbegeleiding

 ons concept

 onze projecten

Ja, ik ben geïnteresseerd om ecologisch te bouwen en wil graag weten wat jullie ons kunnen bieden op vlak van bouwbegeleiding. Mijn aanvraag is volledig vrijblijvend.