De beste weg naar ecologisch
bouwen en verbouwen.

bekijk onze projecten

Betaalbaar

Auteur: ecobouwer/donderdag 17 oktober 2013/Categorieën: concept

De markt van ecologisch en duurzaam bouwen groeit steeds meer. Kiezen voor ecologisch bouwen is een investering, maar rendeert naar de toekomst toe! U kan er dus geld mee verdienen!

Wat is het grote voordeel van energiezuinig bouwen?

Je hebt tientallen jaren lang een lage energiefactuur én een woning met een hoog comfort. Interessant, zeker omdat de energieprijzen alsmaar stijgen. Daarbovenop zal u ook kunnen genieten van tal van subsidies. Voor de aanvraag van de subsidies hoeft u zich vooral geen zorgen te maken, want wij doen dit voor u! Meer informatie over subsidies nodig? Vraag het ons!

Onderstaande grafiek geeft een duidelijk voorbeeld van de evolutie van de kostprijs van uw woning en de energiekost ten opzichte van de leeftijd van de woning. Je ziet duidelijk dat een klassieke woningbouw (met klassieke isolatie en ventilatie) duurder wordt naarmate uw investering ouder wordt. Het is aan ons om samen met u voor slimme, betaalbare oplossingen te kiezen die ecologisch en energiezuinig zijn. Zo schuift het omslagpunt naar links (zie grafiek) en kan u sneller van het voordeel van energiezuinig bouwen genieten!

 

 

Aantal keer bekeken (4176)/Reacties (0)

Volg ons ook op facebook en twitter en blijf op de hoogte van alle nieuws.

   

Geïnteresseerd?

neem vrijblijvend contact met ons op

contacteer ons

 

Blijf op de hoogte

volg ons op facebook en twitter

   

 

Lees meer over

 onze bouwbegeleiding

 ons concept

 onze projecten

Ja, ik ben geïnteresseerd om ecologisch te bouwen en wil graag weten wat jullie ons kunnen bieden op vlak van bouwbegeleiding. Mijn aanvraag is volledig vrijblijvend.